MAATWERKADVIEZEN WONINGEIGENAREN

Start vandaag met het verduurzamen van uw woning

VOOR WONINGEIGENAREN

Quickscan

Speciaal voor woningeigenaren bieden wij de Quickscan aan. De Quickscan is een bezoek aan de woning van maximaal 1 uur waarbij de woning wordt geschouwd en er daarna mondeling wordt toegelicht wat de mogelijkheden zijn voor besparingsmogelijkheden en het verduurzamen van de woning zoals de mate van isolatie, verwarmen van de woning en energiebesparingsmogelijkheden. De Quickscan resulteert ook in een advies of uw woning geschikt is voor de installatie van een warmtepomp of hoe de woning geschikt gemaakt kan worden voor een warmtepomp.

Wilt u toch een meer specifieker en gedetailleerder beeld en schriftelijke rapportage zodat u het rustig kunt nalezen en gebruiken bij het maken van plannen/ uitwerking, dan is het EPA Maatwerkadvies een juiste keuze.

EPA Maatwerkadvies

Ben je voornemens de woning te renoveren of wil je energie besparen of zelf opwekken? Voor een persoonlijk advies wat in jouw huis mogelijk is, een kosten indicatie en besparingsindicatie kun je een maatwerkadvies laten maken. De adviseur bekijkt wat in jouw huis mogelijk is:
kun je dak, gevel, vloer of ramen (beter) isoleren?
Zijn zonnepanelen of een warmtepomp een optie?

Je krijgt een rapport waarin alle maatregelen die voor jou interessant zijn op een rij staan. In het rapport staat ook wat het je kost, hoeveel je bespaart en hoe snel je je investering terugverdient.  Wij denken graag met u mee.

Zo werkt het

Middels een intake gesprek worden uw ambities m.b.t. het verduurzamen van de woning vastgelegd. De woning wordt geïnspecteerd waarbij de huidige energieprestatie van de woning wordt bepaald.

De huidige situatie wordt volgens de EPA-W-rekenregels energetisch gemodelleerd. Vervolgens worden mogelijke maatregelen bepaald en energetisch doorgerekend. Tevens wordt een investeringsindicatie gegeven en een indicatie van de terugverdientijd.

Dit wordt middels een rapportage vastgelegd en in een persoonlijk gesprek toegelicht.  Hierbij wordt samen gekeken naar de beste oplossing voor uw woning.

Mocht u willen weten wat we voor u kunnen betekenen,
vraag nu vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier of neem direct contact op.