MAATWERKADVIEZEN UTILITEITSBOUW
Onderzoek welke maatregelen u kunt nemen
om tot een hoger energielabel te komen

MAATWERKADVIEZEN

Utiliteitsbouw

De eisen voor energielabels bedrijfspanden wordt steeds strikter. De verplichting voor kantoorpanden (> 100 m2) om minimaal een energielabel C te hebben gaat naar verwachting al per 1 januari  2023 gelden. Ook met de huidige energietransitie is het verbeteren van de energieprestatie van een gebouw steeds actueler.

Wilt u onderzoeken wat de huidige energielabel indicatie voor uw bedrijfspand is of welke maatregelen u kunt nemen om tot een hoger energielabel te komen dan kunt u contact met ons opnemen.
Wij helpen u graag met het inzichtelijk maken hiervan.

Maak gebruik van het juiste moment bij renovatie, groot onderhoud en vervanging van installaties om uw bedrijfspand naar een zo hoog mogelijk energielabel te krijgen. Middels een maatwerkadvies krijgt u inzicht waar de grootse besparingen haalbaar zijn en naar welk label u zou kunnen toewerken.
Wij denken graag met u mee.

Zo werkt het

Het pand wordt geïnspecteerd waarbij de huidige energieprestatie van het bedrijfspand wordt bepaald.

De huidige situatie wordt volgens de EPA-U-rekenregels energetisch gemodelleerd. Vervolgens worden mogelijke maatregelen bepaald en energetisch doorgerekend. Dit wordt middels een rapportage vastgelegd en toegestuurd.

Mocht u willen weten wat we voor u kunnen betekenen,
vraag nu vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier of neem direct contact op.